Ballondecoraties

Onze ballondecoraties zijn er voor iedere gelegenheid en elk budget. Op onze site kom je vele soorten en maten decoraties tegen, maar wij kunnen veel meer…

 

Neem vooral contact op als je niet direct kunt vinden wat je zoekt, wij zeggen niet voor niets:

 

Wij maken bijna alles van ballonnen, altijd op maat en naar eigen wens..!

Ballonpilaren

Winkelopening?  Verjaardag? Bruiloft? Feestje? Promotiemoment?

Deze in het oog springende ballonpilaren zullen feestelijk staan naast iedere entree, rode loper of als zaalversiering. En met onze speciale led-verlichte extravaganza pilaren helemaal een eyecatcher zijn.

Ballonnenbogen

Open huis? Opening? Bruiloft? Opruiming? Feestje? Aanbieding of actie?

Trek alle aandacht naar je toe met een ballonnenboog bij de deur. Deze feestelijke ballondecoratie trekt aandacht en maakt het geheel nog net even feestelijker.

Ballonnenslingers

Evenement? Beurs? Open dag? Opening? Feest? Viering?

Altijd extra feestelijk aangekleed met onze ballonnenslingers. Niet alleen ideaal aan de gevel van een pand maar ook in de lucht van een winkelcentrum of boven de dansvloer. Of als aankleding van trappenhuis of objecten.

Verlichte ballonnen

Wij mogen ons niet alleen specialist noemen op het gebied van ballonnen, maar ook op verlichting in en met ballonnen. En naast verlichte ballonnen op standaards en zwevende verlichte ballonnen hebben wij iets spectaculairs: Balloon Extravaganza..!

Door ons zelf ontwikkeld en inzetbaar op bijna ieder feest een regelrechte HIT..!

Ballonnenhart

Ga je trouwen en wil je een blikvanger in de kerk of bij het gemeentehuis? Wilt je de feestlocatie aankleden met 1 of meerdere mooie ballonnenharten? Wil je iemand ten huwelijk vragen?
Zelfs bij een uitvaart kan een ballonnenhart van juiste betekenis zijn. Stemmig wit of juist rood? Wij kunnen ze in iedere gewenste kleur(en) maken. Zowel hangend als staand geeft een hart weer wat je belangrijk vind.

Tafeldecoratie

Diplomauitreiking? Bruiloft? Beurs? Open dag? Feest? Sale?

Een extra finishing touch zijn onze tafeldecoraties. Met chique en vrolijke uitstraling een echte hit. Zowel zwevend met helium als op een chique standaard altijd een schot in de roos!

Gronddecoratie

Bruiloft? Open dag? Feest? Beurs? Evenement? Winkelopening?

Meer aandacht dan met onze decoraties die vanaf de grond omhoog gaan zul je niet krijgen. Zowel zwevend gevuld met helium als met onze chique standaards is iedere plek goed te vinden en duidelijk zichtbaar!

Heliumballonnen

Niets feestelijkers dan een zwevende ballon aan een lint of touwtje. Wij leveren deze ballonnen altijd met gewicht zodat deze NIET in de lucht kunnen gaan en het milieu kunnen belasten. Mooi als tafeldecoratie of als versiering aan hek of ander object.

Cijfers & Letters

Overal waar de aandacht duidelijk gevestigd moet worden op een naam of nummer komen onze cijfers en letters prima van pas. Zowel zwevend met helium als op standaard, groot of klein uitgevoerd is de boodschap niet te missen.

Decoratie op maat

Natuurlijk kunnen wij ook de gekste, meest rare of bijzondere wensen vervullen.

Een krokodil van ballonnen van 1, 2 of 3 meter, een luchtballon van één of twee meter doorsnee, een regenboog of wolkendek in de lucht, U vraagt en wij draaien.

Wij maken bijna alles van ballonen, letterlijk bijna alles..!