Ballonnenbogen

ROND

HART

Als je van jouw feest, verjaardag, jubileum of evenement echt iets bijzonders wilt maken, dan ga je natuurlijk voor een ballonnenboog. Deze vrolijke ballonboog trekt gegarandeerd de aandacht van alle gasten, bezoekers of passanten, voor welk soort evenement je hem ook gaat gebruiken. Tevens weet u altijd de aandacht op uw bedrijf, feest of trouw locatie en iedereen komt meteen in de juiste stemming.

De standaard ballonnen boog kan in verschillende maten geleverd worden. Iedere boog passen we natuurlijk geheel aan de wensen aan, zowel de hoogte, breedte als het kleurpatroon. Hierbij leveren wij natuurlijk ook tafeldecoraties, ballonpilaren, reuzenballonnen enz. om het plaatje mooi compleet te maken, informeer naar de uitgebreide mogelijkheden

Ballonnenbogen zijn er in verschillende maten en vormen en dit kan met vele extra’s uitgebreid worden.

Het starttarief voor ballonnenbogen is € 90,00

 

Vraag online een offerte aan of bel ons voor de mogelijkheden, er is veel meer mogelijk dan u denkt…!

 

Extra informatie:

Hoe blijft een ballonnenboog staan?

Aan de beide onderzijden is de ballonnenboog verzwaard met een voet en hieraan vast bevestigd. Indien nodig zetten wij de boog als dat kan ook vast met een touw aan de gevel.

Hoe lang blijft een ballonnenboog mooi?
Dit is afhankelijk van de weersomstandigheden en binnen of buiten staan.

Als de ballonnenboog binnen staat blijft deze wel tot 2 weken mooi, buiten een paar dagen. Buiten in de schaduw zal een boog gemiddeld 3 a 5 dagen mee gaan en in de (felle) zon korter, soms maar 1 dag.

Laat de boog altijd zo kort mogelijk van tevoren door ons bezorgen; dan weet u zeker dat de ballonnen er nog mooi uit zien wanneer uw gasten arriveren voor een huwelijk of ander speciaal moment!

REIS- EN BEZORGKOSTEN:

  • Gratis geleverd binnen een straal van 10 Km (UDENHOUT).
  • Boven de € 50,- wordt de decoratie binnen 20 Km gratis afgeleverd, vanaf € 150,– binnen 30 Km. Daarna worden reiskosten berekend.