Ballon Pilaren

Van jouw evenement of feestje maak je echt iets feestelijks met een ballonnenpilaar. Winkelopening of jubileumactie, hoe leuk is het dan om je klanten te verwelkomen met een ballonnenpilaar?

Als nieuwe winkeleigenaar wil je zo veel mogelijk de aandacht trekken van het voorbijlopend publiek. Door twee ballonpilaren aan elke kant van de ingang van je winkel te plaatsen, ben jij niet meer te missen. Een ballonnen pilaar geeft jouw opening, evenement of feestje een gezellige sfeer. Je kunt een ballon pilaar in vele verschillende kleuren, soorten en maten bestellen. Kies bijvoorbeeld voor de kleuren die ook terugkomen in het logo van je bedrijf. Je kunt je wensen aan ons doorgeven wat betreft de kleuren, grootte en het patroon van de ballonnenpilaar en dan maken wij het helemaal in orde voor je. Met een vrolijke ballonnenpilaar maak je er echt een feest van.

De pilaren worden standaard op verzwaarde voet geleverd waardoor ze ook buiten geplaatst kunnen worden. Bekijk het fotoalbum voor meer foto’s.

Het starttarief voor pilaren is € 39,95

Vraag online een offerte aan of mail ons voor de mogelijkheden, er is veel meer mogelijk dan u denkt…!

Meer informatie:

Hoe blijft een ballonnenpilaar staan?

Wij hebben de pilaar aan de onderkant verzwaard zodat deze bij normale omstandigheden niet van zijn plaats kan komen.

Hoe lang blijft een ballonpilaar mooi?
Afhankelijk van de weersomstandigheden blijven ballonpilaren binnen meerdere weken mooi, buiten een aantal dagen. Buiten in de schaduw dan zal een pilaar gemiddeld een week mee gaan maar in direct zonlicht dan zal het veel korter zijn.

Laat de pilaar altijd zo kort mogelijk van tevoren door ons bezorgen; dan weet u zeker dat de ballonnen er nog mooi uit zien wanneer uw gasten arriveren voor een huwelijk of ander speciaal moment!

REIS- EN BEZORGKOSTEN:

  • Gratis geleverd binnen een straal van 10 Km (UDENHOUT).
  • Boven de € 50,- wordt de decoratie binnen 20 Km gratis afgeleverd, vanaf € 150,– binnen 30 Km. Daarna worden reiskosten berekend.